Zo werkt het - Bedzzzy

Zo werkt het.

In vier stappen (h)eerlijk slapen.

1. Kies welke afmeting bij jou past
2. Bepaal hoe je betaalt
3. Kies je bezorgmoment
4. Stap direct in je bed, trusten!

1. Kies welke afmeting bij je past

Bedzzzy-matrassen en matras-bedcombinaties zijn er in 10 afmetingen:

80 x 200 cm
80 x 210 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
140 x 200 cm
140 x 210 cm
160 x 200 cm
160 x 210 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Je bepaalt de juiste afmeting door je huidige matras op te meten. We raden je aan een matras of matras-bedcombinatie te kiezen dat 20 à 30 centimeter langer is dan je eigen lichaamslengte.

2. Bepaal hoe je betaalt

Bij bedzzzy kies je voor een abonnement (vanaf €12,50) of voor een eenmalige aankoop (vanaf €699).

Het abonnementstarief staat vast voor vijf jaar, je weet dus waar je aan toe bent. Je kunt je abonnement jaarlijks opzeggen. Bedzzzy doet bij een nieuw abonnement altijd een kredietcheck. Dan kunnen we voor een duurzame relatie gaan. Na de check ontvang je van ons de abonnementsovereenkomst voor ondertekening.

Je kunt ook kiezen voor aankoop. Omdat we de materialen van onze matrassen en bedden na gebruik recyclen, zit er op elke gekochte bedzzzy-matras en matras-bedcombinatie statiegeld. €50 op onze matrassen en €100 op onze matras-bedcombinaties. Als je ze binnen acht jaar wegdoet, geef het dan aan ons door. We komen de gebruikte matras of matras-bedcombinatie dan bij je ophalen en je ontvangt het statiegeld terug. Van de materialen van je matras en bed maken wij weer gloednieuwe matrassen en bedden!

3. Kies je bezorgmoment

Gemak, dat biedt bedzzzy graag. Je ontvangt daarom een inplankalender. Daarmee kies je zelf een handig bezorgmoment. Bedzzzy bezorgt in heel Nederland gemiddeld binnen vier weken.

4. In je slaapkamer geleverd

We bezorgen in je slaapkamer. Onze monteurs zorgen dat alles slaapklaar is, zodat jij direct in je nieuwe bed kunt stappen. Bij een abonnement betaal je eenmalig €59,50 voor bezorgen en monteren, bij koop zijn deze kosten bij de aankoopprijs inbegrepen.

Natuurlijk nemen we alle verpakkingsmaterialen mee terug. We kunnen je oude matras ook gelijk meenemen. Wel zo makkelijk. Dat kan voor €15 voor een eenpersoonsmatras en €25 voor een tweepersoonsmatras. Je gebruikte matras geven we een tweede leven en verwerken we tot iets anders. Zo wordt je oude matras misschien wel een nieuwe judomat!