Zo werkt het - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Zo werkt het.

In vier stappen (h)eerlijk slapen.

1. Kies welke afmeting bij jou past
2. Bepaal hoe je betaalt
3. Kies je bezorgmoment
4. Stap direct in je bed, trusten!

1. Kies welke afmeting bij je past

Bedzzzy-matrassen en matras-bedcombinaties zijn er in 10 afmetingen:

80 x 200 cm
80 x 210 cm
80 x 220 cm*
90 x 200 cm
90 x 210 cm
90 x 220 cm*

140 x 200 cm
140 x 210 cm
140 x 220 cm*

160 x 200 cm
160 x 210 cm
160 x 220 cm*
180 x 200 cm
180 x 210 cm
180 x 220 cm*

* Pre-order met langere levertijd

 

Je bepaalt de juiste afmeting door je huidige matras op te meten. We raden je aan een matras of matras-bedcombinatie te kiezen dat 20 à 30 centimeter langer is dan je eigen lichaamslengte.

2. Bepaal hoe je betaalt

Bij bedzzzy kies je voor een abonnement (vanaf €14,50) of voor een eenmalige aankoop (vanaf €599).

Het abonnementstarief staat vast voor vijf jaar, je weet dus waar je aan toe bent. Bedzzzy doet bij een nieuw abonnement altijd een kredietcheck. Dan kunnen we voor een duurzame relatie gaan. Na de check ontvang je van ons de abonnementsovereenkomst voor ondertekening.

Je kunt ook kiezen voor aankoop. Omdat we de materialen van onze matrassen en bedden na gebruik recyclen halen wij jouw matras en matras-bedcombinatie kosteloos weer op. Als je ze wegdoet, geef het aan ons door. We komen de gebruikte matras of matras-bedcombinatie dan bij je ophalen. Van de materialen van je matras en bed maken wij weer gloednieuwe matrassen en bedden!

3. Kies je bezorgmoment

Gemak, dat biedt bedzzzy graag. Je ontvangt daarom een inplankalender. Daarmee kies je zelf een handig bezorgmoment. Bedzzzy bezorgt in heel Nederland gemiddeld binnen 1 week.

4. In je slaapkamer geleverd

We bezorgen in je slaapkamer. Onze monteurs zorgen dat alles slaapklaar is, zodat jij direct in je nieuwe bed kunt stappen. Bij een abonnement betaal je eenmalig €39,50 voor bezorgen en monteren, bij koop zijn deze kosten bij de aankoopprijs inbegrepen.

Natuurlijk nemen we alle verpakkingsmaterialen mee terug. We kunnen je oude matras ook gelijk meenemen. Wel zo makkelijk. Dat kan voor €15 voor een eenpersoonsmatras en €25 voor een tweepersoonsmatras. Je gebruikte matras geven we een tweede leven en verwerken we tot iets anders. Zo wordt je oude matras misschien wel een nieuwe judomat! 

Je kunt je nieuwe bed of matras 90 dagen uitproberen. In deze periode kun je je bedzzzy-product terug sturen, mocht het toch niet helemaal naar wens zijn. Indien je hiervan gebruikt maakt, brengen we alleen kosten in rekening wanneer je hebt gekozen voor de koopoptie, niet bij het abonnement. Deze kosten bestaan uit de installatie-en ophaalkosten, en bedragen in totaal €50,- voor een één-persoonsmatras en €100 voor twee één-persoonsmatrassen of één tweepersoonsmatrassen.

 

Zakelijke interesse? We kunnen veel betekenen voor kleine hotels en B&B’s. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op onze zakelijke pagina of vul het contactformulier in.

Op je gemak alles over bedzzzy lezen?

Download dan onze brochure! Je ontvangt deze in je mailbox wanneer je je gegevens achterlaat*.

*Met het downloaden van de brochure geef ik toestemming voor het ontvangen van e-mails van bedzzzy. Meer weten? Lees ons privacybeleid.