Onze missie - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Onze droom

‘We streven ernaar een maatschappelijk verantwoord product te ontwikkelen dat…’ Zzz… Vergeet dat soort slaapverwekkende beloftes. Wij geven je liever een wake-upcall.

Elk jaar worden in Nederland 1,5 miljoen gebruikte matrassen weggegooid en verbrand. Dat is een stapel zo hoog als 1.000 keer de Eiffeltoren. 1000 keer! Van die gigantische stapel met jaarlijks 30 miljoen kilo waardevolle grondstoffen blijft niks, noppes, nada, niente over. Dat waren cijfers waar wij wakker van lagen.

Wij maken graag een einde aan grondstofverspilling en hebben een oplossing: bedzzzy heeft een Oer-Hollands matras ontwikkeld met materialen van eigen bodem, die oneindig herbruikbaar zijn – het eerste 100 procent circulaire matras ter wereld. Het matras van bedzzzy bestaat uit slechts staal en polyester. Dat slaapt hemels dankzij twee zachte bovenlagen: de matrashoes en de comfortlaag. We gebruiken geen schuim of chemische toevoegingen; alleen hoogwaardige en hygiënische materialen.

Het matras is aan het eind van zijn levensduur volledig uit elkaar te halen en de grondstoffen zijn herbruikbaar. Van de materialen van elk gebruikt matras maken wij dus weer een gloednieuwe. Ons matras is te koop, maar ook heel makkelijk en voordelig te leasen via bedzzzy’s slaapabonnement. Op die manier houden we de materialen dichtbij; ze komen na gebruik bij ons terug, zodat wij ze kunnen recyclen.

 

Een betere wereld is geen ver-van-je-bedshow meer. Bedzzzy brengt beter dichtbij. Onze fabriek staat in Nederland; bedzzzy-matrassen en -bedden worden ontwikkeld door Koninklijke Auping. We besparen zo heel wat transportkilometers. En onze medewerkers krijgen eerlijke, Nederlandse lonen.

Wat is bedzzzy’s ultieme droom? Vanaf 2030 kiezen alle Nederlanders bij aanschaf van een nieuw bed of matras voor circulair. We dringen ‘onnodig afval’ nacht voor nacht terug.

Een zorgeloze nacht voor jou én de planeet. Daar komen wij van bedzzzy elke dag ons bed voor uit. Sta jij ook op voor een circulaire wereld?

Bedzzzy. Beter dichtbij.