Het matras - Bedzzzy

Het bedzzzy matras

Ons duurzame matras is om van te dromen. Voor een vast bedrag per maand.

Waarom het bedzzzy bed?

Beste keus voor jou en milieu

Ons matras is gemaakt van polyester en staal. Dit zijn 100% herbruikbare materialen. Er gaan geen grondstoffen verloren. Een comfortabel matras dat keer op keer opnieuw verwerkt kan worden.

Betere ventilatie

De materialen en de open structuur van ons matras zorgen voor een fris, ademend en hygiënisch matras dat beter ventileert dan schuim. Nooit meer te warm of te koud slapen.

Geschikt voor iedereen

Na jaren onderzoek hebben we het ideale matras ontwikkeld dat geschikt is voor zij-, rug- en buikslapers. Verkrijgbaar in abonnementsvorm of eenmalige koop en dus bereikbaar voor iedereen.

De materialen van het matras: Een dreamteam

De basis van onze matrassen bestaat uit twee materialen: polyester en staal. Samen maken zij het bedzzzy matras.

Een zachte bovenlaag: Matras hoes

’s Avonds neerploffen op je matras is nóg fijner wanneer je matrashoes naast lekker zacht ook nog eens duurzaam is. De hoes van dit matras heeft een comfortabele, zachte bovenlaag en een heerlijk zachte vulling. De matrashoes gemaakt van 100% circulair materiaal wat we lokaal produceren.

Een tweede zachte laag: Comfortlaag

Voor ultiem comfort hebben we gekozen voor een comfortlaag met een innovatieve 3D structuur. Deze laag zorgt ervoor dat je licht in je matras zakt waardoor het voelt als een zachte omhelzing. Bovendien zorgt de open structuur van de comfortlaag voor een gezonde ventilatie.

De derde laag: Een circulaire spiraal laag

In het hart van het matras zit onze super comfortabele pocketvering. Deze pocketveren dragen letterlijk je hele lichaam en zorgen voor optimale ondersteuning .

Laag nummer 4: Rasterlaag

Ook de onderlaag is dreamy! Door de 3D structuur en het innovatieve ventilatiesysteem in de onderlaag van het matras kan de temperatuur beter gereguleerd worden. Nooit meer te warm, nooit meer te koud.

Tot slot: De bodemlaag

Last but not least! De bodemlaag maakt deel uit van de comfortabele praktische matrashoes die eenvoudig vast te klikken is op de Bedzzzy bedbodem. Hierdoor blijft je matras goed op zijn plek en kun jij rustig slapen.

Productdetails

Alle informatie over het bedzzzy matras op 'n rijtje.

Opbouw en materialen

Er zijn twee materialen die het bedzzzy matras maken: polyester en staal. De stalen vering zorgt voor optimale ondersteuning en de polyester lagen voor een comfortabel gevoel. De materialen kunnen na gebruik in onze fabriek worden verwerkt tot nieuwe onderdelen voor een compleet nieuw matras. Zo hoeven de grondstoffen maar één keer te worden verkregen en maken wij hiervan maximaal gebruik terwijl jij lekker slaapt.

Maat en gewicht

Het matras heeft 1 type hardheid en wordt beschouwd als middelhard. De hoogte van het matras is 22 cm. Het is geschikt voor zowel rug-, buik-, als zijslapers in de gewichtsklasse 50 tot 150 kg per persoon. Bedzzzy matrassen zijn verkrijgbaar in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm en in de lengtematen 200 cm en 210 cm. De tweepersoons matrassen in breedtemaat 160 en 180 cm worden geleverd in twee aparte kernen die middels een ritsverbinding worden gekoppeld zodat er geen kier in het midden kan ontstaan. Eenmaal in de tijk vormt het samen één geheel.

Prijzen en voorwaarden

De prijzen van het bedzzzy matras zijn als volgt:

80 | 90cm x 200 | 210cm: Maandelijks €12,50 of eenmalig €699,-
140cm x 200 | 210 : Maandelijks €15,50 of eenmalig €899,-
160 | 180cm x 200 | 210cm: Maandelijks €19,50 of eenmalig €1149,-

Kies je voor een maandelijks abonnement? Dan vragen we een eenmalig bedrag van €59,50 voor de administratie, logistiek en levering van je bestelling. Dit betekent dat we je matras en/of bed volledig slaapklaar maken. Je ontvangt hiervoor een aparte e-mail met betaallink. Wanneer je kiest voor directe aaanschaf van het matras worden deze kosten niet gerekend. 

Bij bedzzzy heb je altijd een proeftermijn van 90 dagen zodat je genoeg tijd hebt om het matras goed te testen. In deze periode is het mogelijk om zonder bijkomende kosten het matras weer te retourneren.

Levering en verzending

Nadat je bestelling is voltooid zal onze financiële partner een korte kredietcheck uitvoeren, in het geval van een abonnement. Bij goedkeuring ontvang je je aanbetaling, je contract en vervolgens de uitnodiging voor de levering van je bestelling. De levertijd is 2 - 3 weken. De monteurs van onze partner komen je bestelling bij je bezorgen en maken deze volledig slaapklaar. Welterusten!

Waar wordt het bedzzzy matras gemaakt?

 Ons matras komt van eigen bodem. Het wordt namelijk door Koninklijke Auping, in Deventer gemaakt. Je kunt bij ons dus rekenen op een hoogwaardig kwalitatief product dat in een duurzame fabriek wordt geproduceerd, door bekwame vakmensen. Eerlijke materialen en eerlijke omstandigheden, verpakt in 130 jaar slaapervaring. Dat slaapt wel zo lekker.

Wat anderen zeggen over bedzzzy:

"Ik ben heel tevreden over de matrassen. Het was even wennen maar nu slaap ik 4 maanden op mijn bedzzzy en ik slaap als een roosje, geen rugpijn meer!"

Bianca Cornelissen

"Ik slaap echt heerlijk op dit matras! Ik ben verlost van mijn rugklachten en mijn bekkenklachten. Ik wil niks anders meer."

 

Lisanne Nouwens

"We slapen echt heerlijk op dit matras. Het heeft de perfecte stevigheid, maar zeker niet te stevig. We worden elke keer uitgerust wakker. Ben meer dan tevreden!"

Arno Meijer