Het matras - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Het bedzzzy-matras

De getoonde prijzen zijn:

 • Inclusief snelle levering
 • Inclusief installatie op slaapkamer
 • Inclusief 90 dagen proefslapen

Update: vanaf 1 juli 2021 nemen we tijdelijk geen nieuwe lease-aanvragen aan.

Het is wel mogelijk om je matras of bed te kopen. Wil je graag een bedzzzy-product leasen? Stuur ons dan even een berichtje via info@bedzzzy.com, dan laten we je weten wanneer dit weer kan!

 • € 0,00
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levertijd: gemiddeld geleverd binnen 1 week

Een duurzaam en comfortabel matras

 • Geschikt voor zij- rug- en buikslapers (en voor iedereen die draait)
 • Perfecte ventilatie in bed, ’s zomers en ’s winters
 • Duurzaam gemaakt en hiermee een bewuste keuze
 • Ervaar het zelf: 90 dagen proefslapen
 • De basis om heerlijk te slapen
 • Stap direct in bed: jouw matras wordt thuisbezorgd en slaapklaar gemaakt

Zo zit het bedzzzy-matras in elkaar

Eerst even de cijfertjes. Ons matras is 22 centimeter hoog en laat zich het beste beschrijven als ‘middelhard’. Hij is geschikt voor personen met een gewicht van 50 tot 150 kg. De basis van ons matras bestaat uit twee materialen: staal en polyester. Dat zit zo in elkaar:

De zachte bovenlaag: de hoes

Van je matrashoes wil je eigenlijk maar één ding: hij moet gewoon heel. lekker. zacht. zijn. Daarom is die van bedzzzy dat ook.

De derde laag: de circulaire spiraallaag

In het hart van ons matras zit de supercomfortabele pocketvering. Deze recyclebare pocketveren dragen je lichaam en zorgen voor een optimale ondersteuning.

De vijfde en laatste laag: de bodemlaag

Als we het matras tot op de bodem bekijken, zien we dat ook daar over is nagedacht. De bodemlaag is onderdeel van de matrashoes. De onderkant is heel makkelijk te bevestigen aan de bedzzzy-bedbodem. Dat maakt van je bedzzzy-matras en -bed een stevig geheel. Weltrusten!

130 jaar ervaring en innovatie

Onze bedden en matrassen produceren we in Nederland en daar zijn we trots op. We produceren met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s matras is dus bedacht en gemaakt door kenners. Jij slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig matras.

Wat bedzzzy-slapers vinden:

“Ik ben heel tevreden over de matrassen. Het was even wennen maar nu slaap ik 4 maanden op mijn bedzzzy en ik slaap als een roosje, geen rugpijn meer!”

Bianca Cornelissen

“Ik slaap echt heerlijk op dit matras! Ik ben verlost van mijn rugklachten en mijn bekkenklachten. Ik wil niks anders meer.”

 

Lisanne Nouwens

“We slapen echt heerlijk op dit matras. Het heeft de perfecte stevigheid, maar zeker niet te stevig. We worden elke keer uitgerust wakker. Ben meer dan tevreden!”

Arno Meijer

De ideale combinatie

Het bedzzzy-matras is ook beschikbaar in combinatie met het bedzzzy-bed. Met de matras-bedcombinatie van bedzzzy ga je voor een droomduo. Het bedzzzy-bed is de perfecte basis voor je bedzzzy-matras; de set biedt optimaal slaapcomfort