Het matras - Bedzzzy

Het bedzzzy matras

Ons duurzame matras is om van te dromen.

De getoonde prijzen zijn inclusief een deel statiegeld, wat je terug ontvangt na gebruik van het product. Meer informatie hierover lees je bij Prijzen en voorwaarden.

Waarom het bedzzzy matras?

Beste keus voor jou en milieu

Ons matras is gemaakt van polyester en staal. Dit zijn 100% herbruikbare materialen. Er gaan geen grondstoffen verloren. Een comfortabel matras dat keer op keer opnieuw verwerkt kan worden.

Betere ventilatie

De materialen en de open structuur van ons matras zorgen voor een fris, ademend en hygiënisch matras dat beter ventileert dan schuim. Nooit meer te warm of te koud slapen.

Geschikt voor iedereen

Na jaren onderzoek hebben we het ideale matras ontwikkeld dat geschikt is voor zij-, rug- en buikslapers. Verkrijgbaar in abonnementsvorm of eenmalige koop en dus bereikbaar voor iedereen.

De materialen van het matras: Een dreamteam

De basis van onze matrassen bestaat uit twee materialen: polyester en staal. Samen maken zij het bedzzzy matras.

Een zachte bovenlaag: Matras hoes

’s Avonds neerploffen op je matras is nóg fijner wanneer je matrashoes naast lekker zacht ook nog eens duurzaam is. De hoes van dit matras heeft een comfortabele, zachte bovenlaag en een heerlijk zachte vulling. De matrashoes gemaakt van 100% circulair materiaal wat we lokaal produceren.

Een tweede zachte laag: Comfortlaag

Voor ultiem comfort hebben we gekozen voor een comfortlaag met een innovatieve 3D structuur. Deze laag zorgt ervoor dat je licht in je matras zakt waardoor het voelt als een zachte omhelzing. Bovendien zorgt de open structuur van de comfortlaag voor een gezonde ventilatie.

De derde laag: Een circulaire spiraal laag

In het hart van het matras zit onze super comfortabele pocketvering. Deze pocketveren dragen letterlijk je hele lichaam en zorgen voor optimale ondersteuning .

Laag nummer 4: Rasterlaag

Ook de onderlaag is dreamy! Door de 3D structuur en het innovatieve ventilatiesysteem in de onderlaag van het matras kan de temperatuur beter gereguleerd worden. Nooit meer te warm, nooit meer te koud.

Tot slot: De bodemlaag

Last but not least! De bodemlaag maakt deel uit van de comfortabele praktische matrashoes die eenvoudig vast te klikken is op de Bedzzzy bedbodem. Hierdoor blijft je matras goed op zijn plek en kun jij rustig slapen.

Productdetails

Alle informatie over het bedzzzy matras op ’n rijtje.

Opbouw en materialen

Er zijn twee materialen die het bedzzzy matras maken: polyester en staal. De stalen vering zorgt voor optimale ondersteuning en de polyester lagen voor een comfortabel gevoel. De materialen kunnen na gebruik in onze fabriek worden verwerkt tot nieuwe onderdelen voor een compleet nieuw matras. Zo hoeven de grondstoffen maar één keer te worden verkregen en maken wij hiervan maximaal gebruik terwijl jij lekker slaapt.

Maat en gewicht

Het matras heeft 1 type hardheid en wordt beschouwd als middelhard. De hoogte van het matras is 22 cm. Het is geschikt voor zowel rug-, buik-, als zijslapers in de gewichtsklasse 50 tot 150 kg per persoon. Bedzzzy matrassen zijn verkrijgbaar in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm en in de lengtematen 200 cm en 210 cm. De tweepersoons matrassen in breedtemaat 160 en 180 cm worden geleverd in twee aparte kernen die middels een ritsverbinding worden gekoppeld zodat er geen kier in het midden kan ontstaan. Eenmaal in de tijk vormt het samen één geheel.

Prijzen en voorwaarden

De prijzen van het bedzzzy matras zijn als volgt:

80 | 90cm x 200 | 210cm: Maandelijks €12,50 of eenmalig €699,-
140cm x 200 | 210 : Maandelijks €15,50 of eenmalig €899,-
160 | 180cm x 200 | 210cm: Maandelijks €19,50 of eenmalig €1149,-

Bij bedzzzy heb je altijd een proeftermijn van 90 dagen zodat je genoeg tijd hebt om het matras goed te testen. In deze periode is het mogelijk om zonder bijkomende kosten het matras weer te retourneren. Bij directe aanschaf van het matras is hanteren we een statiegeld systeem. Dit betekent dat je van het betaalde bedrag €50,- voor een matras en €100,- voor een matras + bed terugkrijgt wanneer je dit binnen 8 jaar weer door ons laat ophalen. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat alle materialen van de gebruikte producten kunnen worden verwerkt en hergebruikt.

Levering en verzending

Nadat je bestelling is voltooid zal onze financiële partner een korte kredietcheck uitvoeren, in het geval van een abonnement. Bij goedkeuring ontvang je je aanbetaling, je contract en vervolgens de uitnodiging voor de levering van je bestelling. De monteurs van onze partner komen je bestelling snel bij je bezorgen en maken deze volledig slaapklaar. Welterusten!

Wat anderen zeggen over bedzzzy:

"Ik ben heel tevreden over de matrassen. Het was even wennen maar nu slaap ik 4 maanden op mijn bedzzzy en ik slaap als een roosje, geen rugpijn meer!"

Bianca Cornelissen

"Ik slaap echt heerlijk op dit matras! Ik ben verlost van mijn rugklachten en mijn bekkenklachten. Ik wil niks anders meer."

 

Lisanne Nouwens

"We slapen echt heerlijk op dit matras. Het heeft de perfecte stevigheid, maar zeker niet te stevig. We worden elke keer uitgerust wakker. Ben meer dan tevreden!"

Arno Meijer

Wat bedzzzy je belooft

We beloven je een matras dat niet alleen heerlijk slaapt maar ook goed is voor mens en milieu. Want slaap je op een bedzzzy dan help je ons om samen elke nacht dichterbij een betere wereld te komen.
Onze materialen kunnen na gebruik worden verwerkt tot een compleet nieuw, comfortabel matras.
En dankzij onze partner Koninklijke Auping weet je dat op altijd op een heerlijk matras slaapt dat op een eerlijke manier, in onze fabriek in Nederland wordt gemaakt. Welterusten!