Het matras - Bedzzzy

Ontdek het bedzzzy matras

Een zorgeloze nacht voor jou én de planeet. Kies je maat en bestel direct en veilig online.

 • € 0,00
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kracht van het bedzzzy-matras

 • Geschikt voor zij- rug- en buikslapers (en voor iedereen die draait)
 • Perfecte ventilatie in bed, ’s zomers en ‘s winters
 • (H)eerlijk slapen, voor een beter milieu
 • Een oer-Hollands matras, op basis van 130 jaar slaapervaring
 • Keuze uit 10 afmetingen
 • Betaal zoals jij wilt: in abonnementsvorm (vanaf 14,50 euro per maand) of eenmalige koop (vanaf 599 euro)
 • Gemiddeld geleverd binnen 1 week
 • Ervaar het zelf: 90 dagen proefslapen
 • Stap direct in bed: jouw matras wordt thuisbezorgd en slaapklaar gemaakt

Voor zij- rug- én buikslapers

Ons matras is geschikt voor elke slaaphouding. Daarom lig je altijd lekker; op je zij, op je rug en op je buik. Er zit ook een innovatief ventilatiesysteem in het bedzzzy-matras. Daardoor ventileert hij als de beste en is de temperatuur in bed zowel in de zomer als in de winter precies goed.

 (H)eerlijk slapen

Het bedzzzy-matras bestaat uit twee materialen: polyester en staal. Polyester zorgt ervoor dat je lekker comfortabel ligt en stalen vering biedt optimale ondersteuning in iedere houding. Deze twee materialen kunnen we aan het eind van de levensduur van het matras weer uit elkaar halen, dankzij onze innovatieve techniek. Van de materialen van elk gebruikt matras maken wij weer een gloednieuw matras. Bedzzzy-matrassen zijn dus 100 procent recyclebaar. Zo simpel kan het zijn.

Van eigen bodem

Onze matrassen produceren we in Nederland en daar zijn we trots op. We produceren met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s matras is dus bedacht en gemaakt door kenners. Jij slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig matras. Slapen als een pro!

Kies uit onze 11 afmetingen

Met breedtes van 80 tot 180 centimeter en lengtes van 200, 210 en 220* centimeter (*leverbaar vanaf oktober) heeft bedzzzy altijd het matras dat in jouw slaapkamer past. Kies voor één van de 11 opties die het beste bij je past. Of bij jullie. De tweepersoonsmatrassen in breedtemaat 160 en 180 worden geleverd in twee delen. Zo past zelfs het grootste matras door iedere deuropening en ieder trapgat. Deze twee delen koppelen we aan elkaar met een ritsverbinding. Zo vormt het één geheel.

Jij bepaalt hoe je betaalt

Bedzzzy maakt circulair slapen toegankelijk voor iedereen. Daarom kun je kiezen voor een eenmalig aankoopbedrag of een vast bedrag per maand:

80 x 200 cm: eenmalig €599,- of €14,50 per maand

80 x 210 cm: eenmalig €649,- of €17,00 per maand

80 x 220 cm: eenmalig €699,- of €19,50 per maand

90 x 200 cm: eenmalig €599,- of €14,50 per maand

90 x 210 cm: eenmalig €649,- of €17,00 per maand

90 x 220 cm: eenmalig €699,- of €19,50 per maand

140 x 200 cm: eenmalig €799,- of €19,50 per maand

140 x 210 cm: eenmalig €849,- of €22,00 per maand

140 x 220 cm: eenmalig €899,- of €24,50 per maand

160 x 200 cm: eenmalig €999,- of €22,50 per maand

160 x 210 cm: eenmalig €1049,- of €25,00 per maand

160 x 220 cm: eenmalig €1099,- of €27,50 per maand

180 x 200 cm: eenmalig €999,- of €23,50 per maand

180 x 210 cm: eenmalig €1049,- of €26,00 per maand

180 x 220 cm: eenmalig €1099,- of €28,50 per maand

Eenmalig €39,50 voor levering (bij abonnementsvorm).

Probeer het bedzzzy-matras uit

Wil je er een nachtje over slapen? Dat kan bij bedzzzy. Meer dan een nachtje zelfs! Dan voel je zelf hoe heerlijk het ligt. Bedzzzy biedt 90 nachten proefslapen, zowel bij een abonnement als bij koop. Je betaalt bij een abonnement alleen de bezorg- en montagekosten van €39,50 en de abonnementskosten van de testperiode.

Bij directe koop zijn de bezorg- en montagekosten bij de aankoopprijs inbegrepen. Als je binnen 90 nachten opzegt, krijg je het aankoopbedrag min de bezorg- en montagekosten terug. Voor meer informatie over onze kosten verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden

Volledig slaapklaar

Wij leveren je nieuwe matras netjes bij je af en onze monteurs maken het helemaal slaapklaar. Kruip direct onder de wol. Sluit je na vijf jaar een nieuw abonnement af, dan wisselen we je matras gratis om voor een nieuwe. Van de materialen van jouw oude bedzzzy-matras maken wij weer een gloednieuw exemplaar. 100 procent circulair dus.

Zo zit het bedzzzy-matras in elkaar

Eerst even de cijfertjes. Ons matras is 22 centimeter hoog en laat zich het beste beschrijven als ‘middelhard’. Hij is geschikt voor personen met een gewicht van 50 tot 150 kg. De basis van ons matras bestaat uit twee materialen: staal en polyester. Dat zit zo in elkaar:

De zachte bovenlaag: de hoes

Van je matrashoes wil je eigenlijk maar één ding: hij moet gewoon heel. lekker. zacht. zijn. Daarom is die van bedzzzy dat ook.

Zachte laag nummer twee: de comfortlaag

Hoe comfortabeler, hoe beter. We hebben daarom gekozen voor een innovatieve 3D-structuur. Dat klinkt ingewikkeld, maar zorgt er simpelweg voor dat het matras goed ventileert waardoor de temperatuur altijd perfect is. Verder zorgt de comfortlaag ervoor dat je lichtjes in het matras wegzakt. Zzz…

De derde laag: de circulaire spiraallaag

In het hart van ons matras zit de supercomfortabele pocketvering. Deze recyclebare pocketveren dragen je lichaam en zorgen voor een optimale ondersteuning.

Laag nummer 4: de rasterlaag

Door de 3D-structuur (daar is ‘ie weer) en het innovatieve ventilatiesysteem van de onderste laag, wordt de temperatuur gereguleerd. Vandaar onze belofte: altijd de perfecte temperatuur in bed, ’s zomers én ’s winters.

De vijfde en laatste laag: de bodemlaag

Als we het matras tot op de bodem bekijken, zien we dat ook daar over is nagedacht. De bodemlaag is onderdeel van de matrashoes. De onderkant is heel makkelijk te bevestigen aan de bedzzzy-bedbodem. Dat maakt van je bedzzzy-matras en -bed een stevig geheel. Weltrusten!

130 jaar ervaring en innovatie

Onze bedden en matrassen produceren we in Nederland en daar zijn we trots op. We produceren met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s matras is dus bedacht en gemaakt door kenners. Jij slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig matras.

Wat bedzzzy-slapers vinden:

"Ik ben heel tevreden over de matrassen. Het was even wennen maar nu slaap ik 4 maanden op mijn bedzzzy en ik slaap als een roosje, geen rugpijn meer!"

Bianca Cornelissen

"Ik slaap echt heerlijk op dit matras! Ik ben verlost van mijn rugklachten en mijn bekkenklachten. Ik wil niks anders meer."

 

Lisanne Nouwens

"We slapen echt heerlijk op dit matras. Het heeft de perfecte stevigheid, maar zeker niet te stevig. We worden elke keer uitgerust wakker. Ben meer dan tevreden!"

Arno Meijer