Het baby matras - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Het bedzzzy-babymatras

Een zorgeloze nacht voor je kindje én voor de toekomst: met bedzzzy kies je voor het allereerste 100 procent circulaire babymatras ter wereld. Van de materialen van elk gebruikt babymatras maken wij weer een gloednieuw babymatras. 100 procent recyclebaar en 100 procent circulair dus. Je haalt ons babymatras in huis met ons slaapabonnement.

Het babymatras wordt geleverd vanaf eind september 2020.

Kies je gewenste looptijd:

De kracht van het bedzzzy-babymatras

  • Het allereerste 100 procent circulaire babymatras ter wereld
  • Wasbare hoes, in het geval van ongelukjes
  • Perfecte ventilatie in bed, ’s zomers en ’s winters
  • Door het gebruik van polyester geen VOC-uitstoot
  • Door de zelfdovende werking van polyester brandwerend
  • (H)eerlijk slapen, voor een beter milieu
  • Een oer-Hollands matras, op basis van 130 jaar slaapervaring
  • Voldoet aan de Europese standaard NEN-EN 16890_2017
  • Kies zelf hoelang je het matrasje wenst te gebruiken, 12 of 24 maanden
  • Gratis verzonden, via pakketpost snel thuisbezorgd

Veilig door gebruik van polyester

Het bedzzzy-babymatras bestaat uit twee materialen: polyester en staal. Polyester biedt voordelen ten opzichte van het schuim dat in traditionele babymatrassen wordt gebruikt.
Polyester bevat veel minder voc (vluchtige organische chemicaliën), die klachten als hoofdpijn en irritatie kunnen veroorzaken. Daarnaast vat schuim snel vlam en stoot het bij brand giftige rook uit, terwijl polyester een zelfdovende werking heeft.

Stel zelf je abonnement samen

Bij bedzzzy bepaal je zelf hoelang je het babymatras gebruikt. Kies voor 12 of voor 24 maanden. Binnen deze termijn heb je natuurlijk altijd garantie op de goede kwaliteit van het matras. Na afloop van je abonnementsperiode stuur je het matrasje weer naar ons. Zo eenvoudig is het. Je betaalt een vast bedrag per maand:

12 maanden: € 17,50 per maand
24 maanden: € 9,50 per maand

(H)eerlijk slapen
Polyester zorgt ervoor dat je baby comfortabel ligt en de stalen vering biedt optimale ondersteuning in iedere houding. Deze twee materialen kunnen we aan het eind van de levensduur van het matras weer uit elkaar halen, dankzij onze innovatieve techniek. Van de materialen van elk gebruikt babymatrasje maken wij weer een gloednieuw babymatras. Onze matrassen zijn dus 100 procent recyclebaar en 100 procent circulair. Zo simpel kan het zijn.

Van eigen bodem

Onze matrassen produceren we in Nederland en daar zijn we trots op. We produceren met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s babymatras is dus bedacht en gemaakt door kenners. Je kindje slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig matras. Het bedzzzy-babymatras heeft bovendien een ‘productpaspoort’. Scan met de NFC-lezer op je telefoon het label van onze partner Niaga en lees alles over de materialen.

Zo zit het bedzzzy-babymatras in elkaar

Eerst even de cijfers. Ons babymatras is 12,5 centimeter hoog, 120 centimeter lang en 60 centimeter breed. Hij is geschikt voor kinderen in de leeftijd 0 – 3 jaar. De basis van ons matras bestaat uit twee materialen: staal en polyester. Dat zit zo in elkaar:

De zachte boven- en onderlaag: de hoes

Van de matrashoes wil je eigenlijk maar één ding: hij moet gewoon heel lekker zacht zijn voor je baby. Daarom is de hoes van het babymatras aan beide kanten fluweelzacht, waardoor het matrasje aan beide kanten te beslapen is. Tevens is de hoes dankzij de rits afneembaar en op 60 graden te wassen. Altijd een fris bedje dus.

 

De comfortlaag

Hoe comfortabeler, hoe beter. We hebben daarom gekozen voor een innovatieve 3D-structuur. Dat klinkt ingewikkeld, maar zorgt er simpelweg voor dat het matras goed ventileert waardoor de temperatuur altijd perfect is voor je baby. De comfortlaag bevindt zich aan twee kanten, net onder de hoes. Deze laag zorgt ervoor dat je kindje lichtjes in het matras wegzakt. Zzz…

De circulaire spiraallaag

In het hart van ons matras zit de supercomfortabele pocketvering. Deze recyclebare pocketveren dragen je baby en zorgen voor een optimale ondersteuning.