Van ‘bezit’ naar ‘gebruik’ met circulaire abonnementen - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Onderzoeken

Van ‘bezit’ naar ‘gebruik’ met circulaire abonnementen

Met deze vijf toffe, circulaire abonnementen maak je de aarde duurzamer.

28 september 2020

Van ‘bezit’ naar ‘gebruik’ met circulaire abonnementen

circulaire abonnementen

De Nederlandse maatschappij maakt de shift van ‘bezit’ naar ‘gebruik’.

Dat juicht bedzzzy toe! Met deze vijf toffe, circulaire abonnementen maak je de aarde duurzamer.

 

1. Een ‘clean’ outfit met Mud Jeans

‘Kleding is een vieze business. En jeans zijn een van de vieste’, schrijft Mud Jeans op zijn site. Minder dan 1% van de gebruikte materialen om kleding te produceren, wordt gerecycled tot nieuwe kleding. Spijkerbroeken worden gemaakt, gedragen en dan verbrand als afval. Einde. Mud Jeans pakt dit anders aan. Daar lease je een spijkerbroek voor een maandelijks bedrag. Na gebruik maken ze van jouw oude jeans weer een nieuw paar. Je least een broek vanaf € 7,50 per maand (eenmalig €29 voor het lidmaatschap), inclusief gratis ‘repair service’.

 

2. Onbezonnen vegen met The Good Roll

Wist je dat er dagelijks 270.000 bomen worden gekapt voor toiletpapier? De initiatiefnemers van The Good Roll vonden dit belachelijk veel. Daarom hebben zij toiletpapier gemaakt van 100% gerecycled papier. Je kiest zelf hoeveel rollen je wil ontvangen – dat is heel persoonlijk 😉 – en 50% van de nettowinst wordt gebruikt voor de bouw van schone toiletten in Oost-Afrika. Je veegt circulair vanaf €16,16 per maand (24 rollen) en je papier wordt in plastic-vrije verpakking geleverd.

 

3. Schoon wassen met WasBundles

Met een WasBundles-abonnement lease je een wasmachine voor een vast bedrag per maand, plus een bedrag per wasje. Gaat hij kapot? Dan wordt hij gerepareerd. Heb je ‘m niet meer nodig? Dan gaat hij naar de volgende klant. En als de wasmachine echt helemaal ‘op’ is, worden de materialen gerecycled. Je wast duurzaam vanaf €14,95 per maand (en €0,40 per wasje) en weet met de app precies hoeveel je verbruikt.

 

4. Hergebruiken met Hulaaloop

Tot een leeftijd van twee jaar doorlopen kids acht verschillende maten. Ouders verzamelen dus een berg aan kinderkleding die ze maar kort gebruiken. Zonde! Bij Hulaaloop huur je kinderkleding van duurzame merken en wissel je de kleding zo om voor een maatje groter. Je huurt een outfit vanaf €6 euro per maand én je krijgt een persoonlijke styliste.

 

5. Slapen voor een betere wereld met bedzzzy

Last but not least: bedzzzy heeft een circulair slaapabonnement op matras en bed. Je kiest zelf je afmeting. Van de materialen van onze 100% circulaire matras en bed maakt bedzzzy na gebruik weer gloednieuwe. Sta jij ook op voor een afvalvrije wereld? Je slaapt (h)eerlijk vanaf €14,50 per maand en bedzzzy bezorgt in je slaapkamer. Trusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 12 =