Bedtime Stories w/ Robbert - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Bedtime stories

Bedtime Stories w/ Robbert

Mijn naam is Robbert Wefers Bettink, ik ben optimist en een van de oprichters van Dick Moby.

6 oktober 2019

Bedtime Stories w/ Robbert

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Robbert Wefers Bettink, ik ben optimist en een van de oprichters van Dick Moby.

Wat betekent sustainability voor jou en hoe pas je dat zelf toe in je leven?

Sutainibility betekent voor mij een wereld waar wij net zoveel terug geven als dat wij nemen. Je hoeft je levensstandaard niet te veranderen, je moet soms alleen andere keuzes maken.

Als iedereen wat bijdraagt lukt het hopelijk om een wereld te behouden waar wij met zijn allen van kunnen blijven genieten. Zelf zou ik graag zien dat we betalen voor de maak prijs van het product, maar ook voor de impact op de natuur en de mensen die het maken. Dit zou de consument ook helpen om gemakkelijker de juiste keuzes te maken.

Zelf leg ik mijn focus op plastic, omdat ik het liefst op het water ben. Ik probeer hierin mijn verschil te maken. Hiervoor heb ik samen met Tim, Dick Moby opgericht, om brillen van groen(bio) of gerecycled materiaal te maken. Waarbij mensen er goed uit kunnen zien maar ook een verschil kunnen maken.

Ik wil nooit belerend zijn en ik denk dat iedereen moet doen wat hij kan. Ik denk dat wij in een bijzondere generatie zitten, waarbij we merken wat de impact is van ons als mensheid op de wereld. Hopelijk zijn wij de laatste generatie die hierin de grenzen opzoekt.

Wat is jouw guilty pleasure? (wat zou je niet moeten doen wat je wel doet?) Oftewel wat is je meest vervuilende verslaving?

Nu ik minder tot geen vlees eet vind ik die paar keer per jaar een Indonesische stoofshotel (rendang) mijn ultieme guilty pleasure. Om een heerlijke rijsttafel te maken koop ik belachelijk veel vlees voor al mijn vrienden. Maar ik zie dit niet als een vervuilende verslaving, maar zou het liefst zien dat dit ook goed en plantaardig kan.

 

Kun je ons iets laten zien in je slaapkamer wat belangrijk voor je is en veel over zegt? (en boek, eenkunstwerk,eenplant of wat dan ook)?

Het boek van Dick Moby / Moby Dick natuurlijk!

Heb je gekke slaapgewoontes?

Als ik erg gestrest en moe ben kan ik wel eens gaan slaapwandelen. Ik weet niet of dit onder een slaap gewoonte valt. Als ik dit doe kan je volledige gesprekken met mij voeren, maar zit ik nog wel midden in mijn droom. Dit levert hilarische situaties thuis op.

Now share your wildest dreams…

Oeeeh, meerdere dromen eigenlijk! Een schone wereld, bureau aan het strand, circulaire economy, windkracht 6 en een zeilboot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =