Bedtime Stories w/ Iman - Bedzzzy

Bedtime stories

Bedtime Stories w/ Iman

Hi, mijn naam is Iman Whitfield en ik ben 28 jaar, een geboren en getogen Amsterdammer.

11 oktober 2019

Bedtime Stories w/ Iman

Kun je jezelf voorstellen?

 Hi, mijn naam is Iman Whitfield en ik ben 28 jaar. Een geboren en getogen Amsterdammer, alhoewel ik mijn studie Art Direction afgerond heb aan Willem de Kooning Kunstacademie in Rotterdam. Nadat ik ben afgestudeerd met een fashion film campagne voor Love Stories is deze viraal gegaan, nu werk ik als regisseur voor diverse projecten. Daarnaast heb ik mijn eigen ruimte in de Pijp, Pied-à-Terre, die gebruikt wordt voor shoots, meetings en events. 

Wat betekent sustainability voor jou en hoe pas je dat zelf toe in je leven?

Wat is jouw guilty pleasure? (wat zou je niet moeten doen wat je wel doet?) Oftewel wat is je meest vervuilende verslaving?

Mijn meest vervuilende verslaving ofwel guilty pleasure is toch wel McDonalds. Ik ben mij er enorm van bewust hoé slecht het is, voor mijn lichaam, de manier waarop het geproduceerd is, hoe massaal het is, en natuurlijk de vervuilende dier onvriendelijke vee-industrie erachter. Ik zou ze zo graag willen boycotten, alleen ben ik ermee opgegroeid, waardoor het er toch wel ingebakken zit. Daarom als ik hongerig, brak en lui ben komt dit monstertje in mij naar boven die het toch niet kan weerstaan om naar de Mac te gaan.

 Ik denk mijn sieraden, voornamelijk de sieraden van mijn oma. Mijn grootste, meest dierbare bezit draag ik elke dag. De rest kan mij gestolen worden, liever niet, maar ik zou het niet zo erg missen. Je komt alleen en je gaat alleen, je bezit niks in dit leven… dus het liefst hecht ik ook niet onnodig veel waarde aan spullen. Daarom verhuis en reis ik ook graag, als een soort nomade. Het zijn de ervaringen die het meest kostbaar zijn. 

Heb je gekke slaapgewoontes?

Haha…. Ik kan niet echt gekke gewoontes bedenken… Maar ik denk dat het voor andere mensen vooral gek is dat ik ten alle tijden, tijdens elke goede film of zelfs tijdens een feestje, heerlijk in slaap kan vallen. Ik hou van slapen! Ik slaap ook altijd goed, in any situation! En het liefst naakt.

Now share your wildest dreams…

Pfoeee…. so many dreams. Ik droom van een stuk grond, in een warm land met mijn droomhuis: helemaal ingericht door mijzelf. Waar ik net als met Pied-à-Terre retreats, shoots en events organiseer. Ook ben ik geïnteresseerd in self-healing en human relationships. Mijn droom is om mijn creativiteit en die twee dingen op een of andere manier ooit te combineren. Oh, en ik wil graag twee of drie kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *