Bedtime Stories w/ Chanel - Bedzzzy

Altijd 90 dagen proefslapen

Slaapklaar afgeleverd

Eenvoudig betalen per maand

Magazijnopruiming voor alle maten: 30% korting op je aankoop met code OPRUIMING30

Bedtime stories

Bedtime Stories w/ Chanel

Ik ben Chanel Trapman, oprichter van MUMSTER 'The Sustainable Fashion Movement of the next generation game changers.

17 januari 2020

Bedtime Stories w/ Chanel

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Chanel Trapman, oprichter van MUMSTER ‘The Sustainable Fashion Movement of the next generation game changers 

Wat betekent sustainability voor jou en hoe pas je dat zelf toe in je leven?

Wat is jouw guilty pleasure? (wat zou je niet moeten doen wat je wel doet?) Oftewel wat is je meest vervuilende verslaving?

Een paar van die ‘verkeerde’ keuzes zijn bijvoorbeeld mijn verslaving aan kaas. Sinds ik probeer om helemaal geen vlees meer te eten, zoek ik mijn toevlucht in kaas. Echt een klassieke instinker. Daarnaast vind ik het ook weleens lekker om net te lang te douchen. Het is een van de weinige momenten dat ik echt even tijd voor mezelf heb. Ik geniet dan ook intens van die heerlijke, net iets te warme stralen. Daarnaast zal ik voor mijn werk nog wel eens met het vliegtuig moeten reizen, omdat dat gewoon niet anders kan. Wel is het fijn om te weten dat er ook vliegmaatschappijen bestaan die bomen planten voor elke vlucht die ze afleggen.

Kun je ons iets laten zien in je slaapkamer wat belangrijk voor je is en veel over je zegt (een boek, een kunstwerk, een plant of wat dan ook)?

Het boek ‘Ons huis staat in brand’ heeft mij op een manier geraakt, zoals een paar jaar geleden ook na het zien van de documentaire ‘The True Cost’ gebeurde. Die documentaire was ongeveer 5 jaar geleden de aanleiding tot het opzetten van mijn eigen positieve beweging MUMSTER. Dit boek liet mij inzien dat ik nog verder kan gaan en groter moet denken om een positieve impact te maken.

De foto van Mick die bij het kunstwerk staat met de quote: ‘The world is in our hands’ laat precies zijn waar ik voor sta. Mick, in combinatie met deze quote en dit kunstwerk vormen mijn drive. Het is de reden waarvoor ik elke dag uit mijn bed stap, maar waar ik soms ook van wakker lig. 

Heb je gekke slaapgewoontes?

Nou, het moment voordat ik ga slapen is vaak ook het moment dat al mijn ideeën komen. Mijn onderbewustzijn krijgt dan de overhand en kan ik alles heel goed visualiseren. Op deze manier zijn er al veel mooie mooie dingen ontstaan, maar is het tegelijkertijd soms moelijk om dan in slaap te komen. Het is wel mijn manier om alles van de dag te verwerken en al het negatieve om te zetten in ideeën die een positieve impact kunnen maken

Now share your wildest dreams…

Het klinkt misschien heel gek, maar op dit moment leef ik al mijn droom. Ik mag elke dag weer nadenken over hoe ik mijn energie, passie en andere krachten het beste kan inzetten voor het creëren van een positieve impact. Of dat nou is als moeder, zus, vriendin, dochter of ondernemer. En begrijp mij niet verkeerd, dit brengt ook elke dag enorm veel uitdagingen met zich mee. Veel ups en downs en periodes waarin ik mezelf soms helemaal kwijtraak. Dan ben ik toch altijd het meest dankbaar voor hetgeen wat ik allemaal al heb en besef ik mij dat het belangrijk is om je droom te leven en niet na te ‘jagen’. We leven niet meer in de prehistorie, we hoeven niet meer te jagen en onszelf in stresssituaties te brengen. Het is tijd dat we ons verstand gebruiken om bewust te leven en rustiger aan te doen. Voor mij is slaap daarom nu mijn prioriteit. Ik sliep eerst gemiddeld 5,5 uur per nacht. Inmiddels is dat nu gemiddeld 8 uur. Ik raad het iedereen aan die een rustig, ontspannen en bewust leven wil leiden. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − een =